WOW-Udsalg: Masser af Specialized-tilbud hos Cykelexperten.dk!

specialized_logo

 

Stærke tilbud på Specialized til WOW-Udsalg hos Cykelexperten.dk. Specialized har i mange år været blandt de største, og mest populære producenter af cykler, komponenter og tilbehør til både landevejscykling og mountainbike. Som sponsor for en række af de bedste hold og atleter i sporten, kan man ikke stille spørgsmålstegn ved kvaliteten af virksomhedens  produkter.

Alle cykeltyper

I forbindelse med vores WOW-Udsalg kan vi nu tilbyde en masse modeller fra Specialized med store nedsættelser. Her finder du både citybikes, racercykler og mountainbikes af allerhøjeste kvalitet. Mangler du for eksempel en hurtig cykel til din hverdag til og fra skole og arbejde, kan du med fordel overveje Sirrus-serien. Sirrus er både produceret som aluminiums- og carbonudgaver, alle med mulighed for montering af almindeligt udstyr. Sirrus er den lækre citybike i mange forskellige prisklasser. Om du skal tilbagelægge 2 eller 20 kilometer er du godt kørende på Sirrus.

Racercykler og mountainbikes

Når det kommer til racercykler er Specialized blandt de største. Og særligt hér er der gode tilbud at hente i forbindelse med vores udsalg. Tarmac er allrounderen, Venge er aero-modellen, og Allez er aluminium. Alle er i sortimentet både her på hjemmesiden og i Megastore i Vanløse, flere af modellerne med stærke tilbud.

Inden for mountainbikes er det særligt modellerne Pitch, Rockhopper, Chisel og Epic, der i disse dage kan anskaffes til en god pris. Der er tilbud på flere udgaver af de enkelte modeller, og masser af forskellige prisklasser til forskellige behov. Pitch er optimal til skolekørsel eller for den helt grønne mountainbikerytter. Rockhopper og Chisel er high-end aluminiumscykler med verdensklasse udstyr og lette, stive stel. Epic er for den kræsne rytter, der kun stiller sig tilfreds med det bedste af det bedste. Det samlede sortiment står udstillet i Megastore – så skynd dig forbi til en prøvetur.

Specialized har også bevæget sig ud i produktionen af elcykler med deres Turbo Vado model som flagskib. Lige nu kan du være heldig at sikre dig den populære elcykel til en uhørt lav pris. Vi har nemlig stadig en række 2019-modeller på lager, her umiddelbart inden skiftet til 2020-udgaven.

Både online og i butik

Spar masser af penge på verdensklasse cykler fra amerikanske Specialized hos Cykelexperten.dk.

Find kassetter her.

⬇️Se det samlede WOW-udvalg lige her⬇️

Skriv et svar