Elcykler fra Specialized Concept Store

Specialized Elcykler – Concept Store i København

Specialized elcykler

Verdens bedste elcykler. De eneste elcykler der reelt cykler som en almindelig cykel og er helt smoooooooooth. Hos Cykelexperten.dk har de et stort udvalg af elcykler, og de har netop oprettet deres helt eget Concept Store i MEGASTORE Vanløse, vi kalder de Elcykel Testcenter for Specialized.

Ved at kombinere hastighed og stil gennem Specialized’s innovative assistentmotor med 5 års garanti, avancerede teknik og slanke design, formår Turbo modellerne at være en sand revolution i elcykelverden.

Når du ser Specialized elcykler, så vil man i de fleste tilfælde være i tvivl om, hvorvidt der overhovedet er tale om en elcykel – designet er ikke bare lækkert, men også utrolig diskret, da batteri og motor er “indbygget” i selve stellet. Derudover er elmotoren utrolig lydløs, så det eneste der fortæller dig at du kører på en elcykel, er motorens kraftige assistance.

Enkle modeller er endda i stand til at opnå en hastighed på op til 45 km/t, mens du træder på pedalerne – den enkle rytter får ganske enkel superkræfter med elcykler fra Specialized.

Specialized.com kan du følge med i alle de nye modeller. Allerede her først i 2019 lancerede de deres 2020 modeller. De kan allerede købes i Cykelexperten.dk

Læs også artiklen om elcykler under 10.000 kroner.

Elcykler fra Specialized Concept Store

Skriv et svar