Specialized gravel bikes

De øde veje – friheden, eventyret, oplevelserne. Nøglen er at have det helt rette udstyr. Hvad end du ønsker at nedlægge det ene grus segment efter det andet, drømmer om en længere bike-packing tur eller vil bruge din gravel-cykel på single track, så har Specialized lige nøjagtig den cykel, du søger.

Når de lange udmattende veje er ekstra udfordrende, så er der behov for et redskab, som kan give dig komfort og stabilitet – uden at gå på kompromis med farten. Specialized’s Future Shock teknologi er svaret – og vil give dig lige netop en glidende køreoplevelse over alt slags terræn samtidig med, at cyklen beholder sine hurtige styreegenskaber og store power. Se Specialized Diverge cykler 

Producenten laver derudover også cykeldæk beregnet til gravel kørsel – Pathfinder dæk giver dig den alsidighed og pålidelighed, som det kræves, når man kører gravel. Et dæk, som har vundet det største gravel-løb i verden Dirty Kanza. Et hurtigt rullende dæk med stort grip og konstrueret til at kunne overkomme selv de mest udfordrende grus-segmenter.

Her kan du finde gravel bikes fra mange af de store cykelproducenter.

Skriv et svar