Specialized Stumpjumper

Stumpjumper er Specializeds super cykel, og her for 2019 det nyeste du kan komme til at teknologi. Selve cyklen og rammen er nemlig opdateret for 2019, og kommer nu i tre forskellige modeller til at tilfredstille alle behov. Så du rykker både tættere på en Epic, og sættere på en downhill cykel alt efter hvilken model du vælger.

Specialized Stumpjumper debuterede først gang i 1981, og meget er sket siden da. For år 2019 er den ultimate trail cykel blevet endnu bedre. Specialized Stumpjumber 2019 har fået nyt stel med “side-arm frame”, forbedret kabelføring, helt ny chainstay protector og SWAT Storage (nu med 20% mere plads).

Cyklen kommer med vandring fra 110-150mm, og kort og lang chainstay, samt smalle og brede dæk. Således vælger du selv din Stumpjumper efter behov. Stumpjumper 2019 kommer midt i 2019. Vær klar, og finde den hos din favorit Specialized forhandler Cykelexperten.dk

Specialized.com har lavet en fed landingsside for den nye Stumpjumper med masser af videoes og detaljer. Den kommer som noget nyt også et et væld af forskellige farver, og cyklen bliver derfor et af Specialized største programmer med flest valgmuligheder.

Skriv et svar