ride4fun profil

ride4fun er både en fysisk cykelforretning og en internetshop. Ud over vores butik i Søborg, åbnede vi og drev i 3 år Skandinaviens første Specialized Concept Store på Åboulevarden i København. Vi har skabt en topmoderne butik med et afslappet miljø og servicemindet personale, der med det rette udvalg af produkter og know-how, har sat os i front på race- og mountainbikefronten.  Butikken ejes og drives af partnerne Martin Hirsch og Roger Kormind. Roger Kormind er én af landets bedste Body Geometry Fitter.  Roger har gennemgået de højeste uddannelsesniveauer inden for Specializeds bike fitting system og sammen med sin specialuddannede personale er butikken blevet stedet, hvor man køber sin Specialized.  Vi forhandler samtidig cykler fra det internationale anerkendte cykelfirma Scott, samt hverdagscykler fra danske Von Backhaus.  Vi har alt fra den lille "gåcykel" til toptunede Traithloncykler.

Vi forsøger at gøre det til en oplevelse at komme ind i vores butikker og har et stort sortiment af udstyr fra mange forskellige mærker. Vi har et MTB team, der kører i vores tøj, både mænd og kvinder, på mange forskellige niveauer.  Formålet er at have “fun”  Teamet hedder Team ride4fun.

Vi støtter ivrigt op omkring MTB sporten og er igen hovedsponsor på dette års ride4fun Dustcup og Slushcup. Vi arrangerer tillige et Offroad MTB Duathlon, temaaftener, events og kurser.  Og så har ride4fun fortsat fokus på damer på cykler.  Vi sponserer Heels On Weels og WATeam.  Desuden er vi blevet officelle samarbejdspartner med XTERRA Nordic - som er Ironman for offroad løb og cykling.  XTERRA afholdes i Tisvilde i august 2014.  Læs mere eller tilmeld dig på http://xterranordic.com/

Vi har i igen i året 2014 indgået et sponsorat af triatleten og Xterra mtb verdensmesteren Carol Rasmussen.  Carol kører triatlon på vores egen Edge tri-cykel og mountainbike på en 29" Specialized fate carbon hardtail.  Ligeledes fortsætter vi vores samarbejde med Rasmus Henning.

ride4fun er ”no bullshit” butikken. Derfor er vores slogan: ”Cykler uden salgsgas”.ride4fun Aps - Søborg Hovedgade 34 - 2870 Dyssegård - Søborg - Telefon 39563107 - Fax 39693469 - E-mail info@ride4fun.dk - CVR 30065476
Klik her for vores mobilside